Badkamer verbouwen Alkmaar.

"Wilt u uw toilet of badkamer verbouwen en nog geen idee wat u wilt? Laat ons u verassen met onze ideeën en schetsen."

Badkamer verbouwen Alkmaar.

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis geworden. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. Dit is terug te zien in het sanitair dat te krijgen is voor de badkamer, bijvoorbeeld een stortdouche, stoomcabine, whirlpool of kranen met verlichting erin.Depositphotos_2423546_original

U bent uw eigen badkamer zat en bent toe aan het renoveren van uw badkamer? RDL is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. RDL helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Wij hanteren een ‘waterdicht’ concept. Onder andere daardoor zijn onze normen strenger dan de vereiste bouwnormen.

Uw huidige badkamer

badkamer verbouwen paginaHet voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit u oude badkamer. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen. RDL kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen.

Badkamer verbouwen alkmaar.

Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

IMG_8767.JPG

Renovatie-tips

Een nieuwe douche of elektrische vloerverwarming: bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden:

  • Zorg voor een goede ventilatie
  • Check of de leidingen nog goed werken
  • Kies voor een verlaagd plafond met verlichting
  • Ga voor sanitair met een langere levensduur
  • Verander de indeling voor praktisch gebruik

.

Depositphotos_4796386_original

Kosten badkamer renoveren

Bij het renoveren van een badkamer komen best wat kosten kijken. Badkamer verbouwen alkmaar U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw badkamer. Kiest u ervoor om uw badkamer voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie?

Badkamer verbouwen Alkmaar

Voordelig renoveren

U kiest ervoor om uw badkamer voordelig te laten renoveren. U vervangt bijvoorbeeld alleen het sanitair om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. Door de sanitair producten zelf aan te schaffen en te installeren, bespaart u een hoop kosten en renoveert u de badkamer op een voordelige manier.

Complete renovatie

U kiest voor een complete renovatie van uw badkamer? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw badkamer tot in het uiterste compleet te maken, helpt uw RDL adviseur en installateur u bij uw renovatie en zal uw badkamer van A tot Z helemaal realiseren.

geberit    1390-villeroy-en-boch sphinx  client_6 client_1 client_7

 

[contact-form-7 id="208" title="Cherry contact form"]