Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn RDL de loodgieter uit Alkmaar. 

De toppers in de installatie wereld.

Service is onze garantie!

Vanaf 2001 zijn wij actief in de installatie-wereld, met ups en downs zijn wij geworden wie wij nu zijn, met trots en echte vakmensen komen wij dan ook bij u aan de deur om uw werkzaamheden op te nemen of uit te voeren.

Afspraakje maken?

Vloerverwarming installaties.

Wij frezen alle soorten vloerverwarming, ook op netten en geisoleerde noppen platen. Wij egaliseren en storten dekvloeren!

Dak & zink werkzaamheden.

Groen dak of toch traditioneel? Wij bezitten alle facetten van het dakwerk, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Lees meer

Badkamer & toilet  renovaties.

Voor al u renovaties kunt u terrecht bij uw loodgieter! Van Badkamers tot toilet en keuken.

Cv-ketel installaties & onderhoud.

Intergas, nefit, remeha, u noemt het wij plaatsen het, ook advies en onderhoud uiteraard.

Verstoppingen

Kleine verstoppingen kunnen wij aan, maar bij hardnekkige situaties verwijzen wij u naar onze partner.

Duurzaam renoveren

Duurzaam renoveren? Vraag om een afspraak met onze specialist, wij komen vrijblijvend langs voor advies!

loodgieter Wormerveer

De loodgieter voor Zaandam en omstreken

Merkt u op een dag dat u last heeft van een lekkage? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kan de lekkage alleen maar groter worden. Bij Loodgietersbedrijf RDL staan we klaar om u te helpen met het verhelpen van uw lekkage, maar u kunt ons ook inschakelen bij een groot aantal andere problemen. Zo zijn wij ook in te schakelen als er een verstopping is, of als u wilt dat er onderhoud wordt gepleegd. We werken zowel voor particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 

Een loodgieter in Zaandam inschakelen

We staan altijd klaar om u te helpen in geval van een verstopping of lekkage. We hebben zelfs een dienst waarbij we 24/7 voor u te bereiken zijn. We raden u dan ook aan om meteen contact met ons op te nemen als er een spoedgeval aan de orde is. Natuurlijk zijn we ook in te schakelen voor al het andere werk dat een loodgieter doet. Wilt u sanitair laten aanleggen, of hier onderhoud aan laten plegen? Een nieuwe vloerverwarming aanleggen? Of de riolering of leidingen eens goed na laten kijken? Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Loodgietersbedrijf RDL heeft vakmensen in dienst die veel ervaring hebben op deze gebieden.

 

Meer weten over onze loodgieter voor Zaandam?

Als u meer wilt weten over ons loodgietersbedrijf voor Zaandam en omstreken, dan staan wij u graag te woord. Samen met u bekijken we wat uw probleem is, of wat u graag voor werk wilt laten uitvoeren. Aan de hand hiervan maken we een afspraak voor wanneer we bij u langskomen. In geval van nood kunnen wij al binnen een uur bij u op de stoep staan. Voor klussen waar geen nood bij is maken we natuurlijk een afspraak op een later tijdstip.

Neem contact op met ons

Hoewel wij het liever hebben dat u het formulier invult kunt u ons uiteraard ook gewoon bellen!
(van 8.30 t/m 17.00 op werkdagen)

[materialis_contact_form shortcode="contact-form-7 id="4117" title="formulier4""]