Heeft u problemen aan het riool en daarom een loodgieter nodig in de regio Amsterdam? Voor gedegen loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennialang weten onze klanten ons te vinden in Amsterdam en omstreken. Met onze uitblinkende service, inzichtelijke garantievoorwaarden en piekfijne communicatie leveren wij onze diensten in de regio Amsterdam.

Op het moment dat u problemen ervaart aan het riool staan wij 24/7 voor u klaar! Door de expertise die wij de afgelopen jaren op hebben mogen doen gaan wij geen enkel rioolprobleem uit de weg. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om spoed klussen. Om u te allen tijden van dienst te kunnen zijn, kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Om dit waar te kunnen maken bieden wij onze diensten op een inzichtelijke manier aan en hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor onaangename verassingen.

Al jarenlang staan wij bekend als dé loodgieter van Amsterdam en omstreken, dit is iets waar wij als team dan ook ontzettend trots op zijn. Ervaart u problemen aan het toilet, keuken of de gootsteen, voor elk probleem hebben wij een oplossing. Zo werken wij niet alleen voor particulieren, ook als bedrijf kunt u bij ons terecht.

Wij bieden onze diensten aan met spoed, service en van hoge kwaliteit in de regio Amsterdam

Ervaart u problemen aan de wasbak het douche putje of misschien het toilet? De oorzaak hiervan ligt vaak bij een verstopt riool. Door onze expertise kunnen wij deze problemen in een fluitje van een cent voor u oplossen. Ons motto is dan ook: geen enkel probleem is voor ons te groot.

Loodgieter Amsterdam: altijd marktconforme prijzen

Loodgieter Amsterdam streeft naar eerlijkheid en transparantie. Bij ons krijgt u altijd een marktconforme prijs. Zeker wanneer het gaat om spoedklussen willen loodgieters de prijs nog wel eens opdrijven. Loodgieters Amsterdam staat voor eerlijkheid en daarom krijgt u bij ons altijd een eerlijke prijs. Service is voor ons een van de belangrijkste pijlers wanneer het gaat om het leveren van diensten. Naast onze service richten we ons op een hoge klanttevredenheid, al jarenlang staan wij dan ook bekend als één van de grootste en meest gewaardeerde loodgietersbedrijven in de regio Amsterdam. Door op een duurzame manier te ondernemen en kwaliteit te leveren hebben wij deze status kunnen opbouwen. Wanneer u contact met ons zoekt kunt u dat op verschillende manieren doen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp. Op het moment dat u problemen ervaart aan het riool streven wij ernaar om binnen één uur bij u op de stoep te staan.

Loodgieter Amsterdam Staat altijd voor u klaar. Ons doel is om binnen één uur bij u de stoep te staan.

 

Onze werknemers zijn experts en zijn dan ook niet bang voor een klusje waarbij u al snel uw neus zou dichtknijpen. Door het volgen van diverse cursussen en opleidingen weten onze loodgieters precies wat hen te doen staat. Wanneer een van onze loodgieters bij u langs komt zal er altijd eerst een inspectie worden uitgevoerd. Aan de hand van deze inspectie wordt er een prijsopgave opgesteld en met u doorgenomen zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Veelzijdig loodgieterswerk.

Naast het oplossen van eventuele problemen aan uw riool bestaat ons werk uit nog veel meer werkzaamheden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen en onderhouden van cv-ketels en radiatoren, het aanleggen van infrastructuur voor water- en afvoerleidingen en natuurlijk het installeren van uw kraan en sanitair. Loodgieter Amsterdam staat met elk type klus 24 uur per dag voor u klaar.

Onze werknemers zijn echte experts wanneer het gaat om het installeren van leidingen, gootstenen, badkuipen, en toiletten. Naast installatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres voor gebreken aan de afvoer of een lekkende leiding, onze experts werken snel en efficiënt.

Niet iedereen is op de hoogte van de werkzaamheden die RDL loodgieter Amsterdam realiseert. Zo repareren, installeren en onderhouden onze experts leidingen met vloeibaar afval.

Naast onze genoemde werkzaamheden kunnen we u ook voorlichten wanneer het gaat om specifieke leidingmaterialen die gebruikt dienen te worden. Het gaat hier bijvoorbeeld om waterstromings- en drukvereisten, ontluchting van leidingen en de correcte maten voor ieder type leiding.

Wat wij allemaal voor u kunnen doen in Amsterdam:

Op de eerste plaats staat bij ons veiligheid. Onze experts weten door hun jarenlange ervaring precies hoe ze op een veilige manier om moeten gaan met gereedschap. Het gereedschap waar loodgieters mee werken kan soms gevaarlijk zijn, het is hierom erg belangrijk dat dit op de juiste manier bediend wordt. Om deze reden raden wij altijd aan om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen wanneer u een loodgieter nodig heeft. Bij RDL loodgieterswerk hebben wij jarenlange ervaring en beschikken we over een team van experts. Bij wat voor problemen schakelt u nou een loodgieter in?

 • Bijvoorbeeld een lekkage. Dit is een van de meest voorkomende problemen waar wij tegen aanlopen als loodgieters. Wanneer dit niet tijdig wordt opgelost kunnen de werkzaamheden en dus de kosten oplopen. Lekkage problemen komen vaak uit het niks op. Om dit zo snel mogelijk voor u te kunnen oplossen zijn wij 24/7 bereikbaar. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat deze problemen deskundig worden opgelost.
 • Verstoppingen kunnen ook als erg naar worden ervaren. Niets voelt zo vervelend als een huis waarbij de leidingen niet doorlopen. Onze experts weten door hun jarenlange ervaring hoe ze dit snel en efficiënt kunnen oplossen.

 • Wij begrijpen goed dat je een loodgieter niet op voorhand belt. Wanneer u problemen heeft aan het riool is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom streven wij ernaar bij loodgietersbedrijf RDL dat er te allen tijde een van onze experts binnen één uur bij u op locatie is in Amsterdam.

Wij doen meer dan alleen loodgieters werkzaamheden in de regio Amsterdam.

Loodgietersbedrijf RDL is onderdeel van de RDL groep. Onderstaand een greep uit de werkzaamheden die RDL groep uitvoert naast loodgieterswerkzaamheden:

 • Dakdekken in Amsterdam en omstreken. Door de jarenlange ervaring van onze experts kunnen wij een lekkage of dak vervanging in een handomdraai voor u realiseren. Wanneer een van onze experts bij langskomt, zal er altijd eerst worden vastgesteld wat voor werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld door middel van lekdetectie vaststellen waar de lekkage zich bevindt. Vaak voldoet een noodreparatie, is dit het geval dan maken we direct een vervolg afspraak om het probleem voorgoed te verhelpen. Wanneer u een van onze experts inhuurt zal er altijd eerst een inspectie worden uitgevoerd. Aan de hand van deze inspectie wordt er een plan opgesteld en met u besproken. Wij doen dit om u op de hoogte te houden van de geplande werkzaamheden en zo staat u niet voor onaangename verassingen.

 • Badkamer verbouwen. Wij hebben een een one-stop-shop. Het is hierdoor voor ons mogelijk om alle sanitaire werkzaamheden op ons te nemen. Bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe badkamer? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Voor veel mensen is de badkamer de afgelopen jaren een belangrijke ruimte geworden. Waar de badkamer eerst diende als plek om op te frissen is dat tegenwoordig voor veel mensen een plek om tot rust te komen. Wij weten als geen ander dat het tegenwoordig moeilijk is om experts te vinden die betrouwbaar zijn voor uw onderhoud- en bouwwerkzaamheden, vooral in de regio Amsterdam kan dit soms een uitdaging zijn. Wij van RDL groep willen onze klanten hierin zo veel mogelijk ontlasten daarom bieden wij onze diensten aan met de voordelen en services die u van ons gewend bent.
 • Vloerverwarmingen in Amsterdam en omstreken. Naast het uitvoeren van loodgieterswerk kunt u bij RDL groep ook terecht voor verbouwingen, dakdekken en nog veel meer. Om u van de beste service te voorzien beschikken onze experts over jarenlange ervaring. Om deze reden kunt u bij ons terecht voor nagenoeg alle verbouwingsdiensten. Aarzel niet en neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over alle diensten die wij leveren in de regio Amsterdam

Ervaart u problemen aan uw riool of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe badkamer in de regio Amsterdam, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Schoorl, Castricum of zelfs verder? Wij helpen u graag zo snel en gedegen mogelijk van uw probleem af. Neem vooral contact op met ons via ons contactformulier of bel 072-785 5410

Loodgieter Amsterdam: al jarenlang een begrip in de hoofdstad

RDL Loodgietersbedrijf is een Nederlands loodgietersbedrijf met een uitstekende service gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf biedt ook 24 uur per dag loodgietershulp. Verwarmingsproblemen, verstopte afvoeren en gekromde leidingen kunnen u het leven moeilijk maken, maar RDL streeft er altijd naar om u een effectieve oplossing te bieden. Met vestigingen in Amsterdam en Haarlem staat RDL garant voor kwaliteit en snelle service.

Service van loodgieter Amsterdam

RDL is een loodgietersbedrijf met een uitstekende service en een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding voor burgers en ondernemers in Amsterdam (Nederland). De flexibiliteit en kwaliteit van RDL, gecombineerd met haar ruime ervaring op het gebied van loodgieterswerk, garandeert dat de klant het best mogelijke werk krijgt. Naast reparatiewerkzaamheden voert RDL ook moderniseringen en verbouwingen uit van leidingen, loodgieterssystemen en sanitaire voorzieningen in heel Amsterdam. Tijdens een professionele loodgietersklus wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd door het productieproces zo dicht mogelijk bij de bouwwerkzaamheden te houden. Dit geldt ook in geval van onverwachte schades of noodgevallen 's nachts of in het weekend. Alle reparaties worden zo snel mogelijk uitgevoerd

Professionele loodgieter in Amsterdam

Er zijn diverse werkzaamheden waarbij u de kennis en expertise van Loodgietersbedrijf RDL kunt inschakelen. Een voorbeeld van deze werkzaamheden zijn:

 • Verbetering of verbouwing van uw nieuwe of bestaande woning
 • Het plaatsen van sanitair, leidingwerk of montage van een CV-installatie
 • Vernieuwen van dakgoten of het dak zelf

loodgieter AmsterdamLoodgieter uit de regio

Uw professioneel opgeleide loodgieter uit Amsterdam is de aangewezen partij om de werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn u bovendien graag van dienst met het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en uw riolering als preventieve maatregel ter voorkoming van problemen en storingen. Uw specialist in Amsterdam helpt u graag vlot en doeltreffend met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden!

Waarom Loodgietersbedrijf RDL?

 • Klantgerichte en snelle service
 • Erkend installateur
 • Jarenlange ervaring
 • Uitgebreid dienstenpakket
 • Reparaties onder garantie
 • Spoed? Geen nood, wij staan snel voor u klaar!

Loodgieter in Amsterdam Spoed

RDL Loodgietersbedrijf is een stabiel, eerlijk, flexibel en economisch geprijsd bedrijf. Onze diensten worden uitgevoerd door eigen medewerkers en partners. RDL Loodgietersbedrijf biedt zowel loodgieters- als verwarmingsinstallaties aan, naast ontwerp, renovatie en restauratie van complete woningen. Wij geven altijd betrouwbaar en goed advies.

Sanitair en Leidingwerk
badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? Van het installeren en plaatsen van een nieuw bad, een douche, nieuwe wc of een nieuwe wastafel tot de reparatie van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elke stijl badkamer het juiste sanitair.

Voor aanleg, vervanging of verlegging van uw waterleidingen of gasleidingen kunt u bij ons terecht. Ook voor lekkages in leidingwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

centrale verwarmingCV Service Amsterdam en Aalsmeer

Bent u toe aan een nieuwe centrale verwarming in uw woning in Aalsmeer? Of heeft uw CV-ketel een storing? Bij ons kunt u terecht voor: CV Installatie, CV Reparatie en CV Onderhoud.

Meer informatie bel 072-7855410

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.