Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn RDL de loodgieter uit Alkmaar. 

De toppers in de installatie wereld.

Service is onze garantie!

Vanaf 2001 zijn wij actief in de installatie-wereld, met ups en downs zijn wij geworden wie wij nu zijn, met trots en echte vakmensen komen wij dan ook bij u aan de deur om uw werkzaamheden op te nemen of uit te voeren.

Afspraakje maken?

Vloerverwarming installaties.

Wij frezen alle soorten vloerverwarming, ook op netten en geisoleerde noppen platen. Wij egaliseren en storten dekvloeren!

Dak & zink werkzaamheden.

Groen dak of toch traditioneel? Wij bezitten alle facetten van het dakwerk, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Lees meer

Badkamer & toilet  renovaties.

Voor al u renovaties kunt u terrecht bij uw loodgieter! Van Badkamers tot toilet en keuken.

Cv-ketel installaties & onderhoud.

Intergas, nefit, remeha, u noemt het wij plaatsen het, ook advies en onderhoud uiteraard.

Verstoppingen

Kleine verstoppingen kunnen wij aan, maar bij hardnekkige situaties verwijzen wij u naar onze partner.

Duurzaam renoveren

Duurzaam renoveren? Vraag om een afspraak met onze specialist, wij komen vrijblijvend langs voor advies!

loodgieter Wormerveer

Zoekt u een loodgieter in Wormerveer

Bent u op zoek naar een loodgieter in Wormerveer? Een expert op het gebied van alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden, die tegen een scherpe prijs bij u aan de slag gaat? Neem dan vandaag nog contact op met Loodgietersbedrijf RDL. We staan altijd klaar om bijvoorbeeld een lekkage te verhelpen of ervoor te zorgen dat er een verstopping wordt verholpen. We hebben hiervoor een 24/7 service die ook op feestdagen te bereiken is. Maar u kunt ook contact met ons opnemen als u een nieuwe badkamer wilt laten aanleggen, of een nieuwe CV-ketel wilt laten installeren.

De loodgieter voor Wormerveer en omstreken

Als loodgietersbedrijf voor Wormerveer komen we graag eens bij u langs. We hebben vakmensen in dienst die een goede opleiding hebben gevolgd en vele jaren ervaring hebben. Of u nu last heeft van een lekkende kraan, een lekkende radiator of een andere lekkage, wij gaan deze zo snel mogelijk voor u verhelpen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor klantgerichte service, een uitgebreid dienstenpakket en reparaties ter plaatse. Spoed? Geen probleem! Binnen een uur staan wij bij u voor de deur om uw probleem helemaal voor u op te lossen.

Het loodgietersbedrijf voor Wormerveer

Bij Loodgietersbedrijf RDL hebben we louter mensen in dienst die weten hoe ze uw problemen op moeten lossen. We nodigen u dan ook van harte uit om eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over wat wij allemaal voor u kunnen doen. We hebben een eenvoudig contactformulier op onze website staan, waarmee u snel een afspraak met ons kunt maken. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om u antwoord te geven op alle mogelijke vragen. We kunnen binnen een uur als loodgieter in Wormerveer voor u klaarstaan.

Neem contact op met ons

Hoewel wij het liever hebben dat u het formulier invult kunt u ons uiteraard ook gewoon bellen!
(van 8.30 t/m 17.00 op werkdagen)

[materialis_contact_form shortcode="contact-form-7 id="4117" title="formulier4""]