Dakdekker Amsterdam, Lekkage of vervanging?

Dakpannen leggen Amsterdam
Dakpannen en zinken verholen goten.

Dakdekker Amsterdam, Wij staat voor vakmanschap, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en komen met een passend voorstel. Een dakdekker in Amsterdam levert pure kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap. Als dakdekker zijn wij gespecialiseerd in lood- en zinkwerk, maar we hebben ook jarenlange ervaring met allerlei andere typen dakbekleding. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Wij leggen niet alleen nieuwe daken aan in Amsterdam, maar kunnen u ook voorzien in onderhoud en reparaties. Tijdens inspecties na een daklekkage in  Amsterdam kan onze dakdekker kleine reparaties verrichten waarmee ernstige schade of lekkage kan worden voorkomen.

In Amsterdam staan onze daklekkage specialisten voor u klaar.

 

Dak renovatie
nokvorst reparatie

Werkwijze Dakdekker Amsterdam.

Wanneer onze medewerker bij u langskomen,  gaan we eerst bekijken wat de oorzaak van de lekkage is en door middel van een lekdetectie wordt de lekkage gelokaliseerd. We bespreken met u de situatie en leggen de oplossing met bijbehorende kosten eerst aan u voor. In sommige gevallen volstaat een tijdelijke noodreparatie en maken we een afspraak om de lekkage voorgoed op te lossen. In andere gevallen moet er direct actie ondernomen worden om verdere schade aan uw woning in Amsterdam te voorkomen.

 

Loodgietersbedrijf RDL & Dakdekker Amsterdam:

Uw specialist:

  • Reparatie
  • Renovatie
  • Restauratie en nieuwbouw van daken

U kunt bij ons terecht met alle dakvormen, uitgevoerd in elk materiaal. Of het nu gaat om het verhelpen van een daklekkage, het vervangen van de huidige dakbedekking, dakgoten of het nieuw aanbrengen van zink, lood, koper, lei, dakpannen, shingles of bitumen; Dakdekker Amsterdam is uw partner!

 

Uw dakdekker Amsterdam

dakpannen vervangen
Vervangen van dakpannen in Amsterdam

Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in vakmanschap en ambachtelijk werk. De dakdekkers van Loodgietersbedrijf RDL geven u graag een duidelijke uitleg over de constructie van uw dak en de toestand hiervan. Op deze manier kunt u een goede afweging maken tussen klein herstel, grotere reparaties of volledige vernieuwing van uw dak.

 

Meer informatie

Zoals u ziet heeft iedere lekkage een unieke aanpak nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u informatie ontvangen over een van onze producten of diensten, dan kunt u het contactformulier invullen.

06-57766065

Heeft u vragen over Dakdekker in Alkmaar, Amsterdam, Heiloo of Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op!

Dakpannen vervangen
Kapotte dakpannen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

RDL | Loodgieters | Vloerverwarming | Dakdekkers
Average rating:  
 0 reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.