Voor een Dakdekker zit u goed bij RDL Dakdekkers & Loodgieters

072-7855410

  • Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring
  • Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel
  • Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij u op veel gebieden van dienst zijn.
Daklekkage Amsterdam
Daklekkage vinden Amsterdam

Of het nu om het verwijderen van je oude daklagen, het plaatsen van een nieuw dak of het plegen van onderhoudswerkzaamheden aan kapotte daken gaat, hier vind je de vakman voor je klus.

Dakdekker in uw regio | Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Haarlem. Een dakdekker van RDL voert verschillende klussen uit. Denk aan het verwijderen van oude daklagen; van de dakpannen tot het isolatiemateriaal en dak geraamte. De dakdekker brengt uiteraard ook nieuwe dakbedekking aan.

Heeft u problemen met uw dakdekking, of heeft u daklekkage? Geen nood! Bij het aanleggen, onderhouden en/of repareren van uw dak bent u op het juiste adres. 24/7 top service gegarandeerd.

Vaak heeft de dakdekker of het dakdekkersbedrijf een specialisatie in een bepaald materiaal. Materialen waarmee de dakdekker werkt, zijn de bekende dakpannen en bitumen (bitumineuze dakdekking), maar hij bedekt daken ook met lei, metaal, EPDM en PVC (kunststof). Daken met een dakbedekking van lei zijn schuin aflopend

Dakpannen leggen Alkmaar

De dakdekker houdt rekening met goten, daklichten, ramen en andere zaken die komen kijken bij het dekken van een dak. Dakdekkers worden ook gezocht om een bestaand dak van onderhoud te voorzien of te repareren. Vaak na storm, vorst of lekkages aan het dak. Bij hellende daken moeten er soms dakpannen of shingles vervangen of opnieuw geplaatst worden.

img_10Dakdekker in uw regio | Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Haarlem e.o

Bij oudere daken liggen de nokvorsten soms nog in de specie en deze kan korrelig worden en scheuren. Soms zijn de panlatten aan vervanging toe. Allemaal klussen die de dakdekker uitvoert en je kunnen behoeden voor lekkages en andere ellende.

Wanneer je op zoek bent naar een dakdekker, is vaak vooral het materiaal waarin het dakdekkersbedrijf in is gespecialiseerd belangrijk. Uiteraard telt de afstand en de grootte van de klus mee. En is de dakdekker ook bekwaam in het aanbrengen van dakgoten en daklichten? De juiste dakdekker in alkmaar vind je hier bij loodgietersbedrijf RDL.

BEL SNEL:  072-7855410