"Wilt u uw toilet verbouwen en nog geen idee wat u wilt? Laat ons u verassen met onze ideeën en schetsen."

Het toilet is een belangrijke ruimte in huis geworden. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om onze behoeften te doen, maar ook het design is belangrijker geworden. Dit is terug te zien in het sanitair dat te krijgen is voor het toilet.

U bent uw eigen toilet zat en bent toe aan het renoveren van uw toilet? RDL is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten toiletruimten. RDL helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen. Wij hanteren een ‘waterdicht’ concept. Onder andere daardoor zijn onze normen strenger dan de vereiste bouwnormen.

 

Uw huidige toilet

toilet verbouwenHet voordeel van uw huidige toilet, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige toilet. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit uw oude toilet. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe sanitairtegels? Of u kiest ervoor om uw gehele toilet te slopen. RDL kan voor u de gehele toilet slopen of alleen het sanitair vervangen.

Het slopen van uw toilet kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer het huidige toilet geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe toilet te installeren.

 

Renovatie-tips

Een nieuwe douche of elektrische vloerverwarming: bij een toiletrenovatie komt heel wat kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden:

  • Zorg voor een goede ventilatie
  • Check of de leidingen nog goed werken
  • Kies voor een verlaagd plafond met verlichting
  • Ga voor sanitair met een langere levensduur
  • Verander de indeling voor praktisch gebruik

 

Tijdelijke btw-verlaging verbouwingen

In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen. De btw gaat van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 juli 2015.

 

Kosten toilet renoveren

Bij het renoveren van een toilet komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw toilet. Kiest u ervoor om uw toilet voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie?

 

Voordelig renoveren

U kiest ervoor om uw toilet voordelig te laten renoveren. U vervangt bijvoorbeeld alleen het sanitair om uw toilet er nieuwer uit te laten zien. Door de sanitair producten zelf aan te schaffen en te installeren, bespaart u een hoop kosten en renoveert u het toilet op een voordelige manier.

 

Complete renovatie

U kiest voor een complete renovatie van uw toilet? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw toilet tot in het uiterste compleet te maken, helpt uw RDL adviseur en installateur u bij uw renovatie en zal uw toilet van A tot Z helemaal realiseren.

 

Bel mij terug voor Toilet Verbouwen!

[contact-form-7 id="2002" title="Oproep"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.