Over ons.

Uw Loodgieter in Alkmaar en omstreken.

Op zoek naar een loodgieter in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een daklekkage in bijvoorbeeld Alkmaar? Doorgaans zijn wij binnen zestig minuten ter plaatse. Wij staan 24/7 voor u klaar om u van dienst te zijn.

U kunt bij ons o.a. terecht voor aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering.  Daarnaast bieden wij een 24-uur-service voor het oplossen en herstellen van lekkages en verstoppingen.telefoniste-pott-change

RDL is een ervaren en vakbekwaam loodgietersbedrijf in Alkmaar en omgeving. Onze loodgieters zijn allen vakkundig opgeleid en hebben vele jaren ervaring op het gebied van loodgieterswerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste vakkundige service tegen een scherpe prijs.

U kunt contact opnemen met Loodgietersbedrijf RDL voor al uw problemen of vraagstukken rondom leidingen, riolering en sanitair. Hierbij kunt u denken aan lekkages, renovaties en onderhoudswerkzaamheden.  Ook voor de installatie van uw CV ketel kunt u bij Loodgietersbedrijf RDL  terecht. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstanties. Of u nu de sanitaire voorzieningen in uw woning wilt renoveren of een groter project heeft in een groot bedrijfspand, Loodgieter Alkmaar kan u helpen!

Wij doen gewoon waar wij goed in zijn!

Van pannen- of bitumen daken  in Alkmaar tot grote verbouwingen van badkamers in Amsterdam.  Van een zinken goot tot een vervelende verstopping.

Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zij zorgen dat u snel en vakkundig van bijvoorbeeld uw lekkage of verstopping in Alkmaar af bent! Al jaren verzorgen onze loodgieters werkzaamheden zoals het verhelpen van daklekkage. In Alkmaar en omstreken staan we bekend om een snelle en vakkundige spoed-service.

Een aantal van onze opdrachtgevers:

  • Natuurmonumenten in Den Haag
  • Gemeente Haarlem (Afdeling Onderhoud & Beheer)
  • Vastgoedbeheer Bijlestaal in Aerdenhout
  • Makelaarskantoor Guus Vrijhoef
  • VVE Winkelwaard Alkmaar
  • VVE Ilpenwaard Alkmaar
  • De Best van Staveren makelaars