Bijna alle overige diensten vind u hier.

Hier vind u handige links die leiden naar uw gewenste dienst. 

Staat uw gevraagde dienst hier niet bij? Neem dan contact met ons op!


Altijd bereikbaar

Een lekkage is altijd vervelend en moet snel worden opgelost. Het is belangrijk dat u bij het ontdekken van een lekkage zo snel mogelijk hulp inschakelt. Wij zijn in Noord-holland 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en nemen na ontvangst van uw gegevens z.s.m. contact met u op om de lekkage op te lossen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan op locatie om de mogelijkheden met u te bespreken.


Uw Loodgieter in Alkmaar en omstreken.

page3_pic1

Op zoek naar een loodgieter in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een daklekkage in bijvoorbeeld Alkmaar? Doorgaans zijn wij binnen zestig minuten ter plaatse. Wij staan 24/7 voor u klaar om u van dienst te zijn.

U kunt bij ons o.a. terecht voor aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering.  Daarnaast bieden wij een 24-uur-service voor het oplossen en herstellen van lekkages en verstoppingen.telefoniste-pott-change

RDL is een ervaren en vakbekwaam loodgietersbedrijf in Alkmaar en omgeving. Onze loodgieters zijn allen vakkundig opgeleid en hebben vele jaren ervaring op het gebied van loodgieterswerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste vakkundige service tegen een scherpe prijs.

 

U kunt contact opnemen met Loodgietersbedrijf RDL voor al uw problemen of vraagstukken rondom leidingen, riolering en sanitair. Hierbij kunt u denken aan lekkages, renovaties en onderhoudswerkzaamheden.  Ook voor de installatie van uw CV ketel kunt u bij Loodgietersbedrijf RDL  terecht. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstanties. Of u nu de sanitaire voorzieningen in uw woning wilt renoveren of een groter project heeft in een groot bedrijfspand, Loodgieter Alkmaar kan u helpen!


Vul het formulier in op de site.