Dakdekkersbedrijf Bergen

dakpannen vervangenDe dakdekkers van Loodgietersbedrijf RDL hebben jarenlange ervaring in dakreparatie,
dakvervanging en met daklekkage. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel: dankzij een uitgebreide service- en dienstverlening, is Loodgietersbedrijf RDL het dakdekkersbedrijf bij u in de regio!

 

Dakdekkers voor elke klus

U bent op zoek naar een dakdekker of dakdekkersbedrijf in Bergen? De dakdekker is bekwaam in het aanbrengen van dakgoten en daklichten. Of het nu om het verwijderen van uw oude daklagen, het plaatsen van een nieuw dak of het plegen van onderhoudswerkzaamheden aan kapotte daken gaat: Loodgietersbedrijf RDL heeft de dakdekker voor uw klus!

 

Wanneer een dakdekker?

Een dakdekker van Loodgietersbedrijf RDL voert diverse soorten dakwerkzaamheden uit. Denk aan het verwijderen van oude daklagen; van de dakpannen tot het isolatiemateriaal en dakgeraamte. De dakdekker brengt uiteraard ook nieuwe dakbedekking aan. U kunt ons inschakelijken voor onder andere de volgende dakwerkzaamheden:

·       Dakbedekking plat dak

·       Dakpannen vervangen

·       Dakisolatie

·       Daklekkage

·       Dakopbouw

·       Dakbedekking aanbrengen

·       Dak vernieuwen

·       Dak vervangen

Dakbedekking aanbrengen

dakdekker BergenVaak heeft de dakdekker of het dakdekkersbedrijf een specialisatie in een bepaald soort dakbedekking. Materialen waarmee onze dakdekker werkt, zijn de bekende dakpannen en bitumen dakbedekking (of: bitumineuze dakdekking). Hij bedekt daken ook met:

·       Leien dakbedekking

·       Metalen dakbedekking,

·       Dakbedekking EPDM en

·       PVC dakbedekking

 

Allround dakdekker Bergen

De dakdekker houdt rekening met goten, daklichten, ramen en andere zaken die van toepassing zijn op dakwerkzaamheden. Dakdekkers worden ook gezocht voor dakreparatie of dakonderhoud. Vaak geberurt dit na een flinke storm, strenge vorst of eenvoudige daklekkage. Bij hellende daken moeten wij geregeld dakpannen vervangen of shingles opnieuw plaatsen.

 

Wanneer dakvervanging

Bij oudere daken liggen de nokvorsten soms nog in de specie en deze kan korrelig worden en scheuren. Soms zijn de panlatten aan vervanging toe. Allemaal klussen die de dakdekker van Loodgietersbedrijf RDL uitvoert en u kunnen behoeden voor daklekkage en andere vroegtijdige dakrenovatie.

 

Wat kost een nieuw dak

Dit is afhankelijk van het materiaal waarin het dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd. Zo verschilt de prijs van van het ene soort dakbedekking van het andere. Verder telt de afstand en de omvang van de klus mee? De juiste dakdekker in Bergen vindt u hier bij loodgietersbedrijf RDL.

 

Kosten dakdekker

Daklekkage AmsterdamWat kost een dakdekker? Het eerste uur wordt altijd volledig in rekening gebracht, ook als het probleem binnen die tijd is verholpen.  Na het eerste uur betaalt u echter per vijftien minuten. Wij berekenen geen voorrijkosten binnen een straal van vijftien kilometer vanaf onze hoofdvestiging. Daarbuiten betaalt u de reistijd volgens het geldende uurtarief. Tot slot brengen wij ook de eventuele parkeerkosten in rekening.

 

Werkwijze Loodgietersbedrijf RDL

Wanneer onze medewerkers bij u langskomen, gaan zij eerst bekijken wat de aard van de dakwerkzaamheden is. Zo wordt bij daklekkage door middel van lekdetectie de lekkage gelokaliseerd. In sommige gevallen volstaat een noodreparatie en maken we op zeer korte termijn een afspraak om de daklekkage voorgoed te verhelpen. Loodgietersbedrijf RDL maakt bij alle werkzaamheden op basis van onderzoek een duidelijk plan dat vooraf met u wordt overlegd. Zo blijft u altijd van elke stap op de hoogte en staat u niet voor onaangename verrassingen.

 

Een vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u informatie ontvangen over een van onze producten of diensten, dan kunt u het contactformulier invullen.

 

Bel mij terug!

[contact-form-7 id="2002" title="Oproep"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.