Daklekkage Heemstede

Heeft u een daDakpannen leggen klekkage in Heemstede of is bijvoorbeeld uw bitumen dakbedekking toe aan vervanging? Loodgietersbedrijf RDL is al meer dan 40 jaar dé specialist in Heemstede als het gaat om het opsporen en repareren van daklekkage. Doordat wij erkende loodgieters en dakdekkers in dienst hebben, kunnen wij alle soorten daklekkage voor u repareren. Momenteel werken wij met diverse dakdekkers en  loodgieters vanuit het dakdekkersbedrijf in Heemstede. Wij kunnen u dus altijd snel van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om vervolgens de mogelijkheden te bespreken.

 

Werkzaamheden bij daklekkage

Een daklekkage komt natuurlijk altijd ongelegen en zorgt vaak voor grote schade. Wanneer u te maken heeft met daklekkage, dient dit zo snel mogelijk te worden verholpen. Schakel Loodgietersbedrijf RDL daarom in voor:

  • Lekdetectie
  • Spoedreparaties
  • Dakbedekking verwijderen en opnieuw plaatsen
  • Dakgoten vervangen
  • Zinkwerk
  • Periodieke dakinspecties

 

Daklekkage, een serieus probleem

Daklekkage is een probleem dat vooral bij oudere huizen voorkomt. De zichtbare gevolgen van daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang dat gaat loslaten. Wanneer u dit herkent, is het tijd om direct een loodgieter in Heemstede in te schakelen. Er zijn veel verschillende mogelijke oorzaken die zorgen voor daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen, scheurtjes in uw platte dak of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

 

Werkwijze Loodgietersbedrijf RDLvervangen van oude bitumen dakbedkking

Wanneer onze dakdekkers bij u in Heemstede langskomen, gaan zij eerst bekijken wat de oorzaak van de daklekkage is. Door middel van een lekdetectie wordt de daklekkage gelokaliseerd. We bespreken met u de situatie en leggen de oplossing met bijbehorende kosten eerst aan u voor. In sommige gevallen volstaat een tijdelijke noodreparatie en maken we een afspraak om de daklekkage op korte termijn blijvend op te lossen. In andere gevallen moet er direct actie ondernomen worden om verdere schade aan uw woning in Heemstede te voorkomen.

 

Kosten daklekkage verhelpen

Wat kost het verhelpen van daklekkage in Heemstede? Het eerste uur wordt altijd volledig in rekening gebracht, ook als het probleem binnen die tijd is verholpen.  Na het eerste uur betaalt u echter per vijftien minuten. Wij berekenen geen voorrijkosten vanaf onze hoofdvestiging. Binnen een straal van vijftien kilometer daarvan bent u eveneens vrij van voorrijkosten. Daarbuiten betaalt u de reistijd volgens het geldende uurtarief. Tot slot brengen wij ook de eventuele parkeerkosten in rekening. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

 

Altijd bereikbaarservice loodgietersbedrijf rdl

Een daklekkage is altijd vervelend en moet snel worden opgelost. Het is belangrijk dat u bij het ontdekken van een daklekkage zo snel mogelijk hulp inschakelt. Wij zijn in Heemstede 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en nemen na ontvangst van uw gegevens z.s.m. contact met u op om de daklekkage op te lossen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan op locatie in Heemstede langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Netwerk Loodgietersbedrijf RDL

Naast dat u een offerte bij ons kunt opvragen, kan dit ook bij één van de bedrijven uit ons netwerk. Zo heeft u na het constateren van daklekkage in Heemstede ruime keuze om dit probleem te laten verhelpen.. Het dakdekkersbedrijf dat de beste prijsopgave levert, kunt u dan bellen voor een afspraak.

 

Vrijblijvende offerte daklekkage in Heemstede

Voor algemene informatie over Loodgietersbedrijf RDL kunt u contact opnemen met 072 879 54 14. Wilt u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen? Laat dan uw telefoonnummer achter. Loodgietersbedrijf RDL neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bel mij terug!

[contact-form-7 id="2002" title="Oproep"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.