Een daklekkage komt natuurlijk altijd ongelegen en zorgt vaak voor schade. Toch kunt u ook zelf voorzorgsmaatregelen treffen. U kunt ons inschakelen voor:

  • Lekdetectie
  • Spoedreparaties
  • Dakbedekking verwijderen en opnieuw plaatsen
  • Dakgoten vervangen
  • Zinkwerk
  • Periodieke dakinspecties

loodgieter limmen

Stel uw problemen met uw dak dus niet langer uit en vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan bij ons netwerk. Het dakdekkersbedrijf dat de beste prijsopgave heeft, kunt u dan bellen voor een afspraak.

 

Daklekkage

Loodgietersbedrijf RDL is al meer dan veertig jaar specialist in Noord-Holland als het gaat om het opsporen en repareren van lekkages. Doordat wij erkende loodgieters en dakdekkers in dienst hebben, kunnen wij alle lekkage-klussen voor u uit handen nemen. Momenteel werken wij met diverse dakdekkers en  loodgieters vanuit onze vestiging in Noord-holland. Wij kunnen u dus altijd snel van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om vervolgens de mogelijkheden te bespreken.

 

Altijd bereikbaar

Een lekkage is altijd vervelend en moet snel worden opgelost. Het is belangrijk dat u bij het ontdekken van een lekkage zo snel mogelijk hulp inschakelt. Wij zijn in Noord-holland 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en nemen na ontvangst van uw gegevens z.s.m. contact met u op om de lekkage op te lossen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan op locatie om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Daklekkage: een groot probleem

Daklekkage is een probleem dat vooral bij oudere huizen voorkomt. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlek- en kringvorming op het plafond en behang. Wanneer u dit herkent, is het tijd om direct een lekkage-specialist in Noord-Holland in te schakelen. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen, een scheurtje in uw platdak of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

 

Lekkage-specialisten Noord-Holland

Wanneer onze medewerker bij u langskomt, gaan we eerst bekijken wat de oorzaak van de lekkage is. D.m.v. een lekdetectie wordt de betreffende lekkage gelokaliseerd. We bespreken met u de situatie en leggen de oplossing met bijbehorende kosten eerst aan u voor. In sommige gevallen volstaat een tijdelijke noodreparatie en maken we een afspraak om de lekkage voorgoed op te lossen. In andere gevallen moet er direct actie worden ondernomen zodat verdere schade aan uw woning kan worden voorkomen.