Loodgieter Koedijk

Wij zijn uw specialist in alle voorkomende loodgieterwerkzaamheden. Depositphotos_4796386_original

Heeft u last van lekkage of zijn er andere reparaties noodzakelijk? Loodgieter RDL is het loodgietersbedrijf van Koedijk en omstreken.

072-8795415


Service van uw loodgieter Koedijk

Wanneer u in uw huis of bedrijf wordt geconfronteerd met een vervelende lekkage, of bijvoorbeeld een verstopping van uw toilet, dan is het plezierig wanneer er snel een vakman ter plaatse kan zijn die uw problemen blijvend oplost. Bel daarom in voorkomende gevallen direct met Loodgietersbedrijf RDL. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar met deskundigheid en goed advies. Ook in het weekend en tijdens de feestdagen kunt u rekenen op een snelle service wanneer u bijvoorbeeld een storing aan uw CV-installatie heeft. Zo zit u er te allen tijde snel weer warm bij en kunt u genieten van een behaaglijke sfeer in uw woning of bedrijfspand!

In samenwerking met : www.regioloodgieter.nl

[contact-form-7 id="208" title="Cherry contact form"]

Professionele loodgieter Koedijk

Er zijn diverse werkzaamheden waarbij u de kennis en expertise van Loodgietersbedrijf RDL kunt inschakelen. Een voorbeeld van deze werkzaamheden zijn:

  • Verbetering of verbouwing van uw nieuwe of bestaande woning
  • Het plaatsen van sanitair, leidingwerk of montage van een CV-installatie
  • Vernieuwen van dakgoten of het dak zelf

Loodgieter uit de regio Koedijk

LekkageUw professioneel opgeleide loodgieter uit Koedijk is de aangewezen partij om de werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn u bovendien graag van dienst met het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en uw riolering als preventieve maatregel ter voorkoming van problemen en storingen. Uw specialist in Koedijk helpt u graag vlot en doeltreffend met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden!


Waarom Loodgieter Koedijk?24 hours seven days a week

  • Klantgerichte en snelle service
  • Erkend installateur
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreid dienstenpakket
  • Reparaties onder garantie
  • Spoed? Geen nood, wij staan snel voor u klaar!

 

Loodgieter Koedijk Spoed

Wij bieden in het geval van spoed snelle en vakkundige hulp. Buiten kantoortijden gaan wij door met het repareren van uw defecten. Heeft u last van een lekkende kraan in Koedijk ? Een lekkende radiator? Of heeft u een andere lekkage? Wij helpen u met spoed en op vakkundige wijze met lekkages in en rondom Koedijk

formulierloodgieter

Sanitair en Leidingwerk Loodgieter Koedijk

Is uw badkamer in Koedijk toe aan vernieuwing? Van het installeren en plaatsen van een nieuw bad, een douche, nieuwe wc of een nieuwe wastafel tot de reparatie van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elke stijl badkamer het juiste sanitair.

Voor aanleg, vervanging of verlegging van uw waterleidingen of gasleidingen kunt u bij ons terecht. Ook voor lekkages in leidingwerk bent u bij ons aan het juiste adres in Koedijk.


Depositphotos_22620531_originalCV Service

Bent u toe aan een nieuwe centrale verwarming in uw woning in Aalsmeer? Of heeft uw CV-ketel een storing? Bij ons kunt u terecht voor: CV Installatie, CV Reparatie en CV Onderhoud.

 

Meer informatie bel 072-8795415