RDL-loodgieter in alkmaar

Heeft u een probleem met uw sanitair of met uw riool in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen,

Heeft u problemen aan het riool of is de badkamer aan vervanging toe? Voor betrouwbaar loodgieterswerk kunt u terecht bij Loodgieters Hoofddorp. Wij staan al jarenlang bekend als dé loodgieter van Hoofddorp en omstreken. Wij bieden onze diensten aan tegen een marktconform tarief, uitstekende service en duidelijke garantievoorwaarden in Hoofddorp en omstreken.

Wij van Loodgieters Hoofddorp staan 24/7 voor u klaar om elk probleem aan het riool voor u op te lossen. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren loodgieters die geen enkel probleem uit de weggaan. Naast het gebruikelijke loodgieterswerk kunt u bij ons ook terecht voor spoedklussen. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een spoedklus. Deze service leveren wij door middel van een inzichtelijke prijs. Voorafgaand aan de werkzaamheden zullen we altijd de geplande werkzaamheden met u doornemen en geven wij aan welke kosten hier bij komen kijken. Op deze manier weet u precies wat u te wachten staat en hoeft u niet bang te zijn voor onaangename verassingen achteraf.

De afgelopen jaren hebben wij ons op kunnen werken tot een van de best gewaardeerde loodgieters in Hoofddorp en omstreken. Ervaart u bijvoorbeeld problemen aan het toilet, de keuken of misschien wel de gootsteen, u kunt te allen tijden bij ons terecht. Door ons ervaren team van loodgieters gaan wij geen enkel probleem uit de weg. Daarnaast kunt u niet alleen als particulier bij ons terecht ook op de zaak staan wij voor u klaar.

Wij bieden onze diensten aan met spoed, service en kwaliteit in Hoofddorp en omstreken

Zit misschien de doucheput verstopt of spoelt het toilet niet meer door? Vaak ligt de oorzaak hiervan bij een verstopt riool. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij problemen aan het riool in handomdraai voor u oplossen.

Uw loodgieter in Hoofddorp tegen een eerlijke prijs! 

Wij van loodgieter Hoofddorp streven naar eerlijkheid en transparantie. Niets is vervelender dan dat u een bedrijf inhuurt en achteraf voor nare verassingen komt te staan. Bij ons krijgt u altijd een marktconforme prijs en worden alle werkzaamheden vooraf met u besproken. Het wil nog wel eens voorkomen dat loodgieters hun prijs omhoog gooien wanneer het gaat om een spoedklus. Wij van loodgieters Hoofddorp beloven u altijd een eerlijke prijs. Service is één van onze belangrijkste pijlers wanneer het gaat om het aanbieden van onze diensten. Om dat wij hier de focus als team opleggen is het ons gelukt om bekend te staan als één van de grootste en best gewaardeerde loodgieters van Hoofddorp en omstreken. Dit is ons mede gelukt door verschillende stappen te nemen richting duurzaam ondernemen en te focussen op kwaliteit.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het mogelijk om via verschillende kanalen contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar via de telefoon, e-mail of WhatsApp, 24 uur per dag 7 dagen per week. Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een spoedklus bij u op locatie streven wij ernaar binnen één uur bij u op de stoep te staan.

Loodgieter Hoofddorp staat altijd voor u klaar. Ons streven is om binnen één uur bij u op de stoep te staan wanneer het gaat om een spoedklus.

Ons team bestaat uit een team van ervaren en gedreven loodgieters die niet bang zijn om hun handen vies te maken. Door het volgen van de juiste opleidingen en de jarenlange ervaring, is geen enkel probleem voor ons te groot. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen zullen we altijd eerst een inspectie uitvoeren om vast te stellen welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Na het afronden van deze inspectie zal onze specialist de geplande werkzaamheden en daarbij behorende kosten uitgebreid met u doornemen. Wij gaan op deze manier te werk zodat u precies weet wat u te wachten staat en niet bang hoeft te zijn voor onaangename kosten achteraf.

Meer dan alleen loodgieterswerk.

U kunt bij ons terecht voor veel meer werkzaamheden dan alleen het oplossen van problemen aan uw riool. Zo kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn met het plaatsen en onderhouden van Cv-ketels, radiatoren, het aanleggen van infrastructuur voor water en afvoerleidingen en vergeet natuurlijk niet het plaatsen van uw kraan en sanitair. Loodgieter Hoofddorp staat met elk type klus voor u klaar!

Ons team van experts is gespecialiseerd in het installeren van leidingen, gootstenen, badkuipen, en toiletten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan lekkende leiding of een mankement aan de afvoer, ons team van experts verrichten snel en efficiënt werk.

Mensen beseffen vaak niet hoe divers het werk van een loodgieter is. Zo werken we bijvoorbeeld met vloeibaar afval. Onze experts zijn gespecialiseerd in het repareren, installeren en onderhouden van leidingen met daarin vloeibaar afval.

Naast het uitvoeren van werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor advies over leidingmaterialen die gebruikt dienen te worden. Het gaat bijvoorbeeld om waterstromings- en drukvereisten, ontluchting van leidingen en de hierbij behorende maten die voor ieder type leiding nodig zijn.

Waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn in Hoofddorp.

Allereerst is het goed om te weten, dat wij veiligheid ontzettend serieus nemen. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en zijn getraind in het gebruiken van gereedschap. Wat veel mensen niet weten is dat loodgieters in aanraking komen met gereedschap wat als gevaarlijk kan worden gezien. Wanneer er niet op een juiste manier met dit gereedschap om wordt gegaan kan dit zorgen voor ernstige schade en is er zelfs kans op blijvend letsel. Dit is een van de redenen waarom wij het aan raden om altijd een specialist op het gebied van loodgieterswerk in te schakelen. Wij van RDL loodgieters hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige diploma’s en certificaten. Onderstaand een aantal voorbeelden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Een veel voorkomend probleem zijn lekkages. Denk bijvoorbeeld aan lekkende leiding, deze problemen komen veelal uit het niks op en kunnen erg vervelend zijn. Met onze 24-uurs service staat er altijd een loodgieter voor u klaar. Het is daarnaast van groot belang om problemen zoals lekkages zo spoedig mogelijk op te lossen om zo verdere schades te voorkomen.
  • Een ander veel voorkomend probleem is een verstopping. Het is ontzettend vervelend wanneer het toilet of de doucheput dan ook niet meer wilt doorlopen. Onze loodgieters weten door hun jarenlange ervaring problemen aan het riool in een handomdraai op te lossen.

  • Een loodgieter schakel je pas in op het moment dat er zich problemen voordoen. Dat begrijpen wij bij RDL loodgieters als geen ander. Het is belangrijk bij problemen aan het riool om zo snel mogelijk te handelen om zo verdere problemen te voorkomen. Wanneer u contact met ons opneemt voor een spoedklus streven wij ernaar om binnen één uur bij u op de stoep staan in Hoofddorp.

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen naast loodgieterswerk.

Loodgieter Hoofddorp maakt onderdeel uit de van de RDL groep. Onderstaand een overzicht van diensten die RDL groep aanbiedt in hoofddorp en omstreken:

  • Dakdekken in Hoofddorp en omstreken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken kunnen wij zowel reparaties als volledige vervangingen van ieder type dak voor u uitvoeren. Op het moment dat u ons inschakelt stellen wij altijd eerst vast welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld door middel van lekdetectie vaststellen waar een lek zich bevindt. Vaak voldoet een tijdelijke noodreparatie, indien dit het geval is maken we direct een vervolg afspraak om het probleem voor eens en altijd op te lossen. Aan de hand van de voorafgaande inspectie wordt er een plan opgesteld en met u doorgenomen. Wij doen dit zodat u precies weet wat u te wachten staat en welke kosten er aan de geplande werkzaamheden zijn verbonden.  

  • Badkamer verbouwen. RDL groep beschikt over een one-stop-shop. Het is hierdoor voor ons mogelijk alle sanitaire werkzaamheden op ons te nemen. Bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe badkamer? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. De functie van de badkamer is de laatste jaren sterk veranderd. Voorheen diende de badkamer als plek om je even op te frissen, voor veel mensen is de badkamer tegenwoordig een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Wij zijn er van op de hoogte dat het soms en uitdaging kan zijn om een betrouwbare partij in te schakelen voor uw onderhoud- en bouwwerkzaamheden. Wij willen u hier graag in ontlasten en daarom bieden wij alle onze diensten met service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

  • Vloerverwarmingen in Hoofddorp en omstreken. Naast het uitvoeren van loodgieterswerk zijn wij van RDL groep gespecialiseerd in dakdekken, verbouwingen en nog veel meer. Om u zo goed mogelijk van dienst kunnen te zijn, beschikken onze experts over jarenlange ervaring. Het is hierdoor voor ons mogelijk om vrijwel alle verbouwingsdiensten aan u huis op ons te nemen. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op onze website om er zo achter te komen waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn in Hoofddorp en omstreken.  

Ervaart u problemen aan het riool of denkt u er misschien over na om uw huis te verbouwen in de regio Hoofddorp, Alkmaar, Amsterdam, Schagen, Almere of zelfs verder? Wij helpen u graag zo snel en goed mogelijk. Neem vooral contact op met ons via ons contactformulier of bel 072-785 5410