Op zoek naar een deskundige loodgieter in Hilversum? Voor een betrouwbare loodgieter bent u bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn wij bekend geworden als dé loodgieter van Hilversum en omstreken. Met onze goede service, duidelijke garantievoorwaarden en heldere communicatie staan wij altijd voor u klaar in Hilversum.

Ervaart u problemen aan uw riool? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn en hebben dan ook voor ieder probleem een passende oplossing. Ook wanneer het gaat om een spoedklus, staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Kiest u ervoor om loodgieters Hilversum in te schakelen dan hoeft u niet bang te zijn voor bijkomende kosten of onaangename verrassingen achteraf. Wij werken op een heldere en inzichtelijke manier zodat u precies waar u aan toe bent.

De afgelopen jaren zijn wij bekend geworden als een van de grootste en best gewaardeerde loodgieters van Hilversum en omstreken. Loopt uw gootsteen niet meer door of zit de doucheput volledig verstopt, wij hebben voor ieder probleem een oplossing. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor rioolproblemen bij u thuis.

U kunt bij ons terecht voor spoedklussen, dit doen wij met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Loopt het water in uw wasbak of douche niet meer door of spoelt het toilet niet meer door zoals dat zou moeten? Een veel voorkomende oorzaak hiervan is een verstopt riool. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij deze problemen razendsnel en hebben wij altijd een passende oplossing.

Loodgieter Hilversum: altijd een marktconforme prijs

Wij werken op een heldere en inzichtelijke manier waardoor u niet bang hoeft te zijn voor onaangename kosten achteraf. Wij werken met marktconforme prijzen en bespreken altijd vooraf welke werkzaamheden er verricht dienen te worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Loodgieters staan erom bekend om de prijs nog wel eens op te drijven wanneer het om een spoedklus gaat. Wij van loodgieters Hilversum beloven u te allen tijde een eerlijke en marktconforme prijs. Eén van onze pijlers is het leveren van een goede service. Door ons hier op te richten als bedrijf hebben wij ons kunnen opwerken tot een van de bekendste en grootste loodgietersbedrijven van Hilversum en omstreken. Om de communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het voor u mogelijk om contact met ons te nemen via diverse kanalen. Zo staan wij voor u klaar via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Wanneer u problemen ervaart aan uw riool en contact met ons opneemt streven wij ernaar om binnen één uur bij u op locatie te zijn om zo de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Dé loodgieter Hilversum en omstreken. Wij staan altijd voor u klaar en streven er naar om binnen één uur bij op locatie te zijn!

Onze specialisten weten precies wat hen te doen staat wanneer het gaat om het opsporen en verhelpen van verstoppingen. Door het behalen van de nodige diploma’s, certificaten en jarenlange ervaring is geen enkel probleem voor ons te groot. De kosten die verbonden zijn aan het verhelpen van verstopping(en) of het vervangen van uw sanitair zijn afhankelijk van de aard van het probleem en de hoeveelheid tijd de werkzaamheden in beslag nemen. Wanneer een van onze loodgieters bij u op locatie langskomt zal er altijd een eerst een inspectie worden uitgevoerd. Aan de hand van deze inspectie wordt er een prijsopgave opgemaakt en met u doorgenomen.

Veel meer dan alleen Loodgieter Hilversum.

Het werk van een loodgieter bestaat uit meer dan alleen het oplossen van verstoppingen en lekkages. Zo is bijvoorbeeld een van onze belangrijkste taken het plaatsen en onderhouden van Cv-ketels en radiatoren, aanleggen van infrastructuur voor water- en afvoerleidingen en vergeet  natuurlijk niet het installeren van kraan en sanitair werk. Loodgieters Hilversum kunt u met elk soort type klus van dienst zijn!

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het installeren van leidingen, gootstenen, badkuipen, en toiletten. Ervaart u problemen aan de afvoer of heeft u een lekkende leiding? Onze loodgieters hebben altijd een oplossing en verrichten snel en efficiënt werk.

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte hoe veelzijdig het werk van een loodgieter is. Zo repareren, installeren en onderhouden onze loodgieters leidingen met vloeibaar afval.

Naast het uitvoeren van werkzaamheden kunnen wij u ook informeren over specifieke toepassingen die gebruikt dienen te worden, denk bijvoorbeeld aan waterstromings- en drukvereisten, ontluchting van leidingen en de juiste maat voor ieder type leiding.

Waar kunnen wij u allemaal mee van dienst zijn in Hilversum:

Ten eerste ligt onze focus op veiligheid. Onze loodgieters hebben de benodigde opleidingen en cursussen succesvol afgerond en zijn daarom bevoegd om te werken met (speciaal)gereedschap. Wanneer gereedschap niet op de juiste manier wordt gehanteerd, is er kans op schade en blijvend letsel. Daarom raden wij altijd aan om professionals in te schakelen wanneer u op zoek bent naar een loodgieter. Wij van RDL loodgieters beschikken over jarenlange ervaringen en hebben diverse specialisten in dienst die u met ieder probleem van dienst kunnen zijn. Nu vraagt u zich af waar kan ik RDL loodgieters allemaal voor inschakelen? Onderstaand een aantal voorbeelden:

  • Een van de meest voorkomende problemen zijn lekkages. Wanneer u een lekkage heeft raden wij aan zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om zo verdere schade aan uw huis te voorkomen. Problemen als lekkages zijn vaak acuut. Om deze reden is het mogelijk om 24/7 contact met ons op te nemen en beschikken wij over een spoedservice.
  • Een probleem waar we jammer genoeg vaak mee te maken krijgen is een verstopping. Een verstopping kan als erg onprettig ervaren worden omdat het water niet meer wegloopt en dat voor nare geurtjes kan zorgen. Onze specialisten weten door hun jarenlange ervaring hoe ze verstoppingen in een handomdraai kunnen oplossen.
  • Een loodgieter schakel je niet op voorhand in! Dat begrijpen wij heel goed. Bij de meeste riool gerelateerde problemen is het van belang om dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarom streven wij ernaar bij Loodgietersbedrijf RDL binnen één uur bij u op de stoep te staan in Hilversum en omstreken.

Wij doen meer dan alleen loodgieter werkzaamheden, ook kunnen wij u van dienst zijn met:

Naast loodgieterswerk kunt u voor veel meer werkzaamheden aan- en om het huis terecht bij ons. Loodgietersbedrijf RDL is onderdeel van de RDL groep. U kunt in Hilversum en omstreken bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Dakdekken in Hilversum en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een lekkage of zelfs een complete dak vervanging voor u realiseren. Wanneer u ervoor kiest om een van onze specialisten in te schakelen, stellen wij altijd eerst vast welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Door middel van lekdetectie kunnen we bijvoorbeeld vaststellen waar een lekkage zich bevindt. Vaak voldoet een tijdelijke noodreparatie, indien dit het geval is maken we altijd direct een vervolg afspraak om het probleem voor eens en altijd op te lossen. Wij werken op een heldere en inzichtelijke manier, daarom zullen we altijd eerst een plan opstellen en met u overleggen. Zo weet u precies wat u te wachten staat en welke kosten daar aan verbonden zijn. Dit doen wij zodat u niet bang hoeft te zijn voor onaangename verassingen achteraf.
  • Badkamer verbouwen. De RDL groep beschikt over een one-stop-shop, hierdoor is het mogelijk om vrijwel alle sanitaire werkzaamheden op ons te nemen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld voorzien van een nieuwe badkamer. De functie van de badkamer is de laatste jaren sterk veranderd. Waar we voorheen een bezoekje brachten aan de badkamer om even op te frissen, is dit tegenwoordig een ruimte geworden waar we tot rust komen. Het is tegenwoordig niet altijd even makkelijk een betrouwbare partij in te huren voor uw onderhoud- en bouwwerkzaamheden, voornamelijk in de buurt van Hilversum kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. Om deze reden bieden wij onze diensten met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.
  • Vloerverwarmingen in Hilversum en omstreken. Naast het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn met verbouwingswerk, dakdekken en nog veel meer. Om deze werkzaamheden succesvol te kunnen volbrengen werken wij alleen met gecertificeerde loodgieters die over de benodigde jaren ervaring beschikken. Zo kunnen we bijna alle onderhoud en verbouwingsdiensten op ons nemen aan uw huis of appartement.

Heeft u problemen aan uw riool of bent u misschien wel toe aan een nieuwe badkamer neem gerust contact met ons op in de regio Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Castricum of zelfs verder? Wij helpen u graag zo snel en gedegen mogelijk. Neem vooral contact op met ons via ons contactformulier of bel 072-785 5410.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.