14/09/2015

Reviews RDL

Reviews RDL 

Wij waarderen uw review over RDL, ter verbetering van onze dienstverlening.

Depositphotos_22620531_original

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap kwaliteit en service. Wij staan tot uw dienst met alle loodgieters, en installatiewerken vanaf de top van uw huis tot in de grond.
Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk. Het is van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken is de beste garantie voor continuïteit.
Hieronder vind u een aantal klanten waarbij wij diverse werkzaamheden hebben uitgevoerd!

Wilt u ook een review schrijven ? Graag!

Naam
E-mail
Onderwerp
Rating
Uw review

Cv-storing

★★★★★
5 5 1
Top! Snel geregeld!

lekkage douchebak

★★☆☆☆
2 5 1
Gebeld maar geen gehoor jammer. Update: Rdl heeft contact opgenomen met het GOEDE telefoon nummer helaas was ik zelf zo dom geweest een verkeerd telefoonnummer achter te laten waarvoor mijn excuus. Ik kan helaas de beoordeling niet veranderen maar jullie krijgen van mij 4 sterren!

Verstopping verholpen

★★★☆☆
3 5 1
Snelle service vriendelijke mannen.

Verstopping in toilet

★★★★☆
4 5 1
Super geholpen bedankt!

Daklekkage

★★★★★
5 5 1
Daklekkage snel en goed opgelost.

Contact kan beter

★★★☆☆
3 5 1
Het contact met de antwoordservice is niet helemaal super, tipje schaf dat lekker af want verder is alles prima !! P.S. CV-ketel vervangen binnen een dag!!

cv-storing

★★★☆☆
3 5 1
Helaas niet de storing kunnen oplossen, bedrijf had intergas gebeld voor hulp die kwamen de storing de volgende dag pas oplossen. Wel goed contact overigens.

Zinken dakgoten vervangen

★★★★☆
4 5 1
Roy heeft samen met zijn collega de dakgoten voor en achter vervangen. Zij werken erg netjes en alles volgens afspraak uitgevoerd. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan! Roy en collega bedankt!!!

Boiler keuken vervangen

★★★★★
5 5 1
Gewoon goed en snel!
Supported By: Nuanced Media