Cv-ketel actie september

ACTIE ACTIE


De bijna herfstactie van RDL Loodgieters* !!  CV-ketel Intergas inclusief plaatsen en 1 x gratis onderhoud.

Euro 1250,- inclusief btwintergas


Voorwaarden:

Leidingen liggen binnen 50 cm van uw oude toestel
Riolering is aanwezig
Rookgaskanaal word hergebruikt
Actie geld alleen voor de maand september

Cv-ketel warm water klasse cw4

Alleen geldig met de kortingscode : interRDL

[contact-form-7 id="208" title="Cherry contact form"]

 

Centrale verwarming

Wij begrijpen dat een aangename temperatuur en warm water comfort een vereiste is voor een aangename woon- en werkomgeving. Om in deze behoefte te kunnen voorzien helpen wij u met het volgende:

  • Installatie CV
  • Onderhouden CV
  • Reparatie CV

Installatie CV

Lekkage

Wist u dat een nieuwe CV-ketel u veel geld kan besparen op uw gasrekening? Oudere CV- ketels verbruiken vaak meer gas dan nodig is. Uw gasverbruik wordt door uw nieuwe CV-ketel verminderd. Dat scheelt u niet alleen in de kosten, maar is ook nog eens beter voor het milieu.

Aan de hand van uw huishouden, uw wensen en woonsituatie wordt er een passende oplossing voor u gecreëerd. Onze ervaren medewerkers weten raad met elke situatie.
Ook kunt u bij ons een abonnement afsluiten waardoor de kosten worden gespreid en u altijd een beroep kunt doen op onze service

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of bel. Voor spoed kunt u ook direct telefonisch contact opnemen, wij zullen u zo snel mogelijk helpen. Meestal lukt dit binnen 1 dag!


Onderhouden CVDepositphotos_3338844_original

Als u er altijd zeker van wilt zijn dat uw verwarming goed werkt, dan is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren door een erkende CV-specialist. Onderhoud aan uw CV-ketel houdt het volgende in:

  • Inspectie van uw ketel
  • Schoonmaken van de brander
  • Bijvullen
  • Regel- en beveiligingsapparatuur wordt afgesteld
  • Kleine reparaties

Periodiek CV ketel onderhoud

Het is verstandig om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Het beste is om vlak voor de winter uw CV helemaal te laten inspecteren. Zo bent u er in de winter zeker van dat u niet in kou komt te zitten. Al tijdens het onderhoud kunnen kleine defecten opgespoord worden, zodat deze gemakkelijk verholpen kunnen worden. Wij bieden hiervoor diverse onderhoudscontracten aan. Vraag voor onderhoud aan uw verwarming in Noord-Holland vandaag nog naar de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Depositphotos_5472189_original


Meer informatie over Centrale Verwarming

Woont u in Noord-Holland en zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw verwarming? Zoek dan niet verder, want bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.


Problemen met uw verwarming?

Bent u woonachtig in Noord-Holland en heeft u problemen met uw verwarming? Schakel dan snel onze hulp, wij helpen u graag. Onze loodgieters zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.

Ga niet zelf aan de slag met een kapotte CV, maar laat de reparatie over aan de specialist. Gaat u hier zelf mee aan de slag, dan is de kans groot dat u het probleem alleen maar erger maakt. De reparatie van een CV is precisiewerk en vereist vakkennis en vakkundigheid. Bij ons bedrijf garanderen wij u kwaliteit bij het repareren van uw CV. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis weten onze CV-monteurs raad met elke situatie.

nefit


24-uurs service: dag en nacht hulp bij storingremeha

Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar als u problemen heeft met uw verwarming. Dat is pas service! Is het nefiteen feestdag? Of is het vrijdagavond 20.00 uur? Dat is voor ons geen probleem! Wij helpen u graag. Bel voor CV-reparatie één van onze monteurs  en wij zijn snel ter plekke om uw defect te herstellen. Met onze goede service bent u vrijwel altijd verzekerd Depositphotos_22620531_originalvan hulp bij problemen met uw verwarming.

Wacht niet rustig af of uw ketel het weer gaat doen, maar schakel een expert in. Zo zorgt u ervoor dat de schade beperkt blijft. Voor een CV-expert in Noord-Holland bent u bij ons aan het juiste adres.


Bel mij terug voor Centrale Verwarming!

[contact-form-7 id="2002" title="Oproep"]

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Loodgietersbedrijf RDL
Average rating:  
 0 reviews

Related Posts