Grohe gaat complete badkamers leveren.

Grohe gaat complete badkamers leveren

18-03-2015

Grohe gaat complete badkamers leveren

Grohe gaat vanaf 2016 complete badkamers leveren. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens de ISH in Frankfurt.

 

De uitbreiding van het assortiment is een gevolg van de overname door het Japanse bedrijf Lixil. Op de stand van Grohe op de beurs waren al voorbeelden van baden, wastafels en meubels te zien. Deze zijn zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten bij de kranen en douches van Grohe. Het bedrijf verwacht met de uitbreiding verder te groeien. 

 

Verschillende series 

Het nieuwe keramiek en de badkamermeubels sluiten aan bij de verschillende typen kranen van Grohe, zoals Essence, Eurosmart, Eurodisc Joy en Eurocube. De vormgeving van de kranen blijven leidend bij het ontwerp van keramiek en meubels. Er komen 6 nieuwe lijnen met wasbakken, baden, toiletten, bidetten, douche-wc's en meubels. Het sanitair wordt uitgevoerd in zowel keramiek als acryl. Deze series zijn al sinds eind 2014 beschikbaar in Azië en komen in 2016 naar Europa.

 

Meer nieuws

IMG_3419webAnder nieuws bij Grohe is dat de populaire Grohterm 1000 een vernieuwde versie krijgt. Deze is voorzien van een veilige 'cool touch', een ecoknop, en metalen grepen in plaats van kunststof.  De Essence (foto) krijgt in april een nieuw kardoes, zodat de kraan slanker kan worden uitgevoerd. De wastafelkranen van Grohe krijgen een kledingmaataanduiding voor de hoogte. De fabrikant heeft dan kranen in de 'maten' S tot en met XL.

Related Posts