Nefit introduceert, 

zonnestroomsystemen 

Nefit introduceert per 1 april 2015 een compleet vernieuwd programma voor het zelf opwekken van zonnestroom. De nieuwe zonnepanelen zijn – in tegenstelling tot gangbare panelen met kunststof achterzijde– volledig van glas gemaakt. Hierdoor zijn ze veel beter bestand tegen zowel vocht, als extreme weersomstandigheden. Consumenten krijgen een unieke garantie: 30 jaar op zowel de panelen zelf, als op het vermogen ervan. Ze kunnen dus exact uitrekenen hoeveel  rendement ze gaan behalen. Naast deze extra duurzame zonnepanelen omvat het vernieuwde Nefit pv-assortiment onder andere een serie vooruitstrevende pv-omvormers van het eigen moederconcern Bosch.

33% langere levensduur, 25% hogere opbrengst
De nieuwe zonnepanelen van Nefit zijn van het gerenommeerde Duitse merk Solarwatt. Solarwatt produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen en is een leidende speler op de Europese markt. Met de nieuwe generatie glas-glaspanelen brengt Nefit een uniek product op de Nederlandse markt: het enige met 30 jaar garantie.

Ten opzichte van de industrienorm bieden de Solarwatt panelen een 25% hogere opbrengst en een tot 33%  langere levensduur. Hierdoor is een lineaire vermogensgarantie en fabrieksgarantie van 30 jaar mogelijk. Naast de superieure glas-glaspanelen voor het hogere segment, levert Nefit nu ook systemen voor het lagere prijssegment. Prijstechnisch maakt Nefit hierbij ook een grote stap voorwaarts: de prijs van de basismodules ligt 24% lager dan die van hun voorgangers.  

Nieuwe generatie omvormers met online monitoring  
De nieuwe generatie innovatieve Bosch BPT-S pv-omvormers heeft een hoge opbrengst is in no-time te installeren, contactloos te bedienen en overal ter wereld te monitoren via de gratis app. Uniek is het automatisch programmeren met behulp van de zogenaamde e-Key. Deze  omvormers wonnen onlangs de prestigieuze IF Design Award 2015. Daarnaast biedt Nefit ook de nieuwste omvormers van andere gerenommeerde merken zoals Mastervolt en Kostal (voorheen Powerstocc).

HR-ketels en zonne-energie
Vanuit de overtuiging dat zonne-energie een steeds belangrijkere rol zal spelen in onze energievoorziening voegde Nefit vijf jaar geleden zonnestroomsystemen toe aan het assortiment. De producent van cv-toestellen ziet zonne-energie als onmisbare aanvulling op de HR-ketels, thermische zonne-energiesystemen en warmtepompen in haar programma. Met dit programma is het, in combinatie met bouwtechnische maatregelen, goed mogelijk om energieneutrale woningen te bouwen en komt zelfs het Energie Plus Huis – woningen die netto energie opleveren – binnen bereik.

Ervaren en betrouwbaar
Nefit levert pv-systemen en thermische zonne-energie in complete, gemakkelijk te installeren pakketten en voegt hieraan uitgebreide ondersteuning toe. Zo zijn behalve standaardpakketten ook systemen voor grootschalige projecten beschikbaar en biedt de fabrikant advies en ondersteuning op maat, vooraf, maar ook tijdens en na installatie. 

Nefit            www.nefit.nl

Related Posts